Home

Postduivenvereniging De Gevleugelde Vrienden uit Nieuwkuijk is opgericht op 18 januari 1948. De vereniging bestond al eerder, maar is vanwege de tweede wereldoorlog opgeheven. In ons clublokaal hangt nog een foto uit 1923 van De Gevleugelde Vrienden van toen.

De huidige vereniging bestaat uit 18 actieve leden en diverse steunende leden uit de woonkernen Nieuwkuijk, Drunen, Elshout, Vlijmen, Haarsteeg, Helvoirt en Rosmalen. Ons oudste deelnemende lid is begin dit jaar 80 geworden. Ons jongste lid is 19 jaar en is daarmee de categorie jeugdleden net ontgroeid.

Na vele jaren thuis te zijn geweest in Café Zaal D’n Bork, betrok de vereniging in 2000 haar eigen clublokaal op het Sportpark in Nieuwkuijk. Daar worden in het vliegseizoen elke week de duiven ingekorfd en de klokken gelicht. Ook organiseert onze activiteitencommissie er diverse andere activiteiten, zoals een jaarlijkse tentoonstelling en feestmiddag. Via ons clubblad Vogelvlucht blijven alle leden op de hoogte van het wel en wee in onze vereniging.

P.V. De Gevleugelde Vrienden
Sportpark Nieuwkuijk
Kerkstraat 14a
5253 AP  Nieuwkuijk

GevleugeldeVrienden@home.nl

DCF 1.0

Reacties zijn gesloten.